Recomanacions

Aquí aniré posant els llibres que vaig comprant dels artistes més rellevants i que són una clara influencia dins el que és la meva feina;

Aquí iré poniendo libros de artistas que voy comprando y que son una clara influencia en lo que es mi trabajo;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquest llibre d’ Olivia Lomenech Gill va ser el regal de reis d’aquest 2018. Un fantàstic bestiari del famós llibre “Animales Fantásticos y  dónde encontrarlos” de J. k. Rowling.

Este libro de Olivia Lomenech Gill fue el regalo de reyes de este 2018. Un fantástico bestiario del famoso libro “Animales Fantásticos y dónde encontrarlos” de J.K. Rowling.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tony Ditelizzi és tal volta la meva primera influència de veritat, l’autor que més m’ha marcat juntament amb Jean Baptiste Monge. Un il.lustrador que fa el difícil com si fos molt senzill. Aquest Quadern de camp de les Cròniques d’Spiderwick és una meravella repleta de fulles que il.lustren els èssers màgics dels boscos, des de drags fins a follets o fades. Un llibre fantàstic.

Tony Diterlizzi es tal vez mi primera influencia, el autor que más me ha marcado junto a Jean Baptiste Monge. Se trata de un ilustrador que hace fácil lo difícil. Este Cuaderno de campo de Las Crónicas de Spiderwick  es una maravilla repleta de hojas que ilustran los seres mágicos de los bosques, desde dragones hasta duendes o hadas. Un libro fantástico.

Anuncios